Σάββατο 23 Απριλίου 2016

Top 10 "Game of Thrones" Moments


Ένας χρόνος αναμονή. Δε νομίζω κανείς μας να άντεχε περισσότερο. Τα spoil δίνουν και παίρνουν, ο George Martin έγραψε στο λογαριασμό του στο twitter να μη χαιρόμαστε γιατί θα κλάψουμε τελικά, ο Snow θα είναι στην 6η σεζόν (δεν ξέρουμε πώς, τολμώ να προβλέψω ότι θα μπει μέσα στον Ghost) και γενικότερα η "κοινότητα" του Game of Thrones βρίσκεται σε έξαρση. Πρεμιέρα λοιπόν, απόψε τα ξημερώματα και επιβάλλεται να θυμηθούμε με τη βοήθεια των κατάλληλων βίντεο, τις 10 καλύτερες, κατά τη γνώμη μου, στιγμές της σειράς, που μας έκαναν άλλες να ενθουσιαστούμε και άλλες να απογοητευτούμε. Πάμε!
(Τα παρακάτω βίντεο, ενδεχομένως να περιέχουν ακατάλληλο περιεχόμενο. Συνεχίζετε με δική σας ευθύνη)


10) Tyrion's Speech: Ολόκληρη η οικογένειά σου εναντίον σου. Έτοιμοι να σε σκοτώσουν για κάτι που ξέρουν ότι δεν έκανες. Ακόμα και η μόνη κοπέλα που αγάπησες γίνεται ψευδομάρτυρας για να καταδικαστείς. Τότε τι κάνεις; ΜΙΑ ΟΜΙΛΊΑ ΣΑΝ ΤΟΥ ΑΓΑΠΗΜΈΝΟΥ ΜΑΣ ΝΆΝΟΥ. "I wish i had enough poison for the whole pack of you" !!!


9) Crown for a King: Ο πρώτος θάνατος τον οποίο πανηγύρισα. Ο απίστευτα σπαστικός αδερφός της Khaleesi πήρε τελικά το στέμμα που του άξιζε από τον Drogo. Αααααααχ τι ωραίο συναίσθημα.


8) Dragonborn : Κι εκεί που λέμε, έχει γούστο να κάηκε, βγαίνει έξω. Oλόγυμνη. Και έχει 3 δράκους. 3 ΔΡΆΚΟΥΣ. Ναι τώρα είστε άνετοι, γιατί τους συνηθίσαμε, τότε όμως πάθαμε εγκεφαλικό. Νομίζω ότι αυτή η σκηνή έβαλε νέα δεδομένα στη σειρά, καθώς οι δράκοι από εδώ και πέρα θα έχουν κεντρικό ρόλο. Αν δεν είδατε το trailer, ο Tyrion  θα απελευθερώσει τους 2 και ο τρίτος λογικά πάει να σώσει τη μαμά του.


7) Tyrion kills Shae and Tywin : Η ώρα που έχουμε όλοι "μπει" στην οθόνη. Ο Jaime βγάζει από το μπουντρούμι τον Tyrion για να τον φυγαδεύσει, και αυτός προφανώς δε φεύγει έτσι απλά. Πνίγει τη Shae, ρίχνει και δύο ωραιότατα βέλη στον αγαπημένο του μπαμπάκα και δραπετεύει. Κύριος ε;



6) Ygritte's Death: Γιατί ρε Olly; Γιατί; Είναι το μόνο ρομάντζο που έχω δει στη ζωή μου και με ενδιέφερε πραγματικά. Έτσι απλά τα διαλύεις όλα ; Αλλά κι εσύ ρε Ygritte και την ώρα που πεθαίνεις, εκεί κολλημένη.Τελευταία σου φράση το "You know nothing Jon Snow".


5) Ned Stark's Death: Οκ το περιμέναμε. Πάντα o Sean Bean πεθαίνει. Αλλά οι προσδοκίες που είχαν δημιουργηθεί ήταν υπερβολικά πολλές. Άρχοντας όλου του Βορρά και δεξί χέρι του βασιλιά. Κι όμως ο πιο αντιπαθητικός χαρακτήρας στην ιστορία, του έκοψε το κεφάλι. Έρχεται και σένα η ώρα σου Joffrey.


4) Snow's Death : Η τελευταία σεζόν τον αναβάθμισε απίστευτα, γραφόταν ότι ίσως κάτσει αυτός στο Σιδηρούν Θρόνο και έρχονται οι αχαρακτήριστοι του τείχους (πάλι ο Olly, αν δε τον σκοτώσει κάποιος θα τον σκοτώσω εγώ) τον αποκαλούν προδότη και κυριολεκτικά τον ξεκοιλιάζουν. Με θυμάμαι σε κατάσταση σοκ. Κοιτούσα την οθόνη του υπολογιστή σα χαμένος. Δε μπορώ ακόμα να πιστέψω ότι πέθανε. Όχι όχι δεν πέθανε. Μακάρι να πέσω μέσα στην αρχική μου πρόβλεψη.
(Πατήστε pause στο 23ο δευτερόλεπτο, το αίμα σχηματίζει λύκο).


3) Red Wedding : Εκεί που καθόταν ο καλός μας φίλος George Martin λέει. Τι να κάνω για να πάθουν όλοι ψυχολογικά ; Εεεεε το βρήκα ! Θα σκοτώσω τους μισούς Stark, το στρατό τους, μέχρι και το σκυλί τους σε 5 λεπτά. Ποιος το περίμενε έτσι; Όχι ότι συμπαθούσα ιδιαίτερα τoυς Stark αλλά ρε George το παράκανες, ήταν too much. Όχι και "Lannisters send their regards". Μας διέλυσες.


2) Joffrey's Death : ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΚΑΙ ΠΆΛΙ ΝΑΙ. Και ΌΛΕ μπορεί να έκανα δε θυμάμαι. Πραγματικά αυτός ο τύπος είχε ταλέντο. Δεν είναι εύκολο να καταφέρεις ένα πλανήτη να σε μισεί. Και ήθελα και τέτοιο θάνατο, βασανιστικό. Ντροπή μου αλλά τι να κάνω, μας είχε σπάσει τα νεύρα. Και λίγα λέω τώρα που το σκέφτομαι. Δείτε και τις αντιδράσεις του κόσμου στο θάνατό του. Είμαστε πολλοί.



1) Oberyn Martel's Death : Είναι η καλύτερη στιγμή της σειράς μέχρι τώρα. Ένας Martel με συμπεριφορά ψυχάκια να γελοιοποιεί το Βουνό , να νομίζουμε όλοι ότι αφού τελειώσει με τον αντίπαλο του θα αφανίσει και τους Lannisters, να έχουμε αρχίσει να τον συμπαθούμε απίστευτα πολύ και τότε το Βουνό, πληγωμένο 3 φορές, απλά του ανατινάσσει το κεφάλι. George Martin πάλι τα ίδια; Πρέπει να πάρουμε ψυχοφάρμακα οπωσδήποτε δηλαδή; Πονέσαμε πολύ αλλά δεν πειράζει ρε Oberyn. Έχουμε να θυμόμαστε το μυθικό, "You raped her, you murdered her, you killed her children".




Περιμένω και τα δικά σας top 10 ! Και να είστε προσεκτικοί γιατί... winter is coming!!!

Επιμέλεια: Λάμπρος Αναστασό

3 σχόλια:

  1. Συμφωνώ με όλα!! Προσωπικα θα αλλαζα το 1 με το 3❤

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σίλια μου το είπαν κι άλλοι αυτό. Απλώς όπως έγραψα και στο άρθρο οι Σταρκ δε με τρέλαιναν. Ο Ρομπ ήταν αδιάφορος-κοιμόταν όρθιος σε όλη τη σειρά, η μάνα του επίσης αδιάφορη. Ενώ ο Μαρτέλ ήταν λατρεία παραδέξου το !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φυσικά και ήταν αγάπη!! Απλώς απο άποψη δράσης και στεναχώριας θα τα αλλαζα

      Διαγραφή

Ονοματεπώνυμο

το σχόλιό σας