Παρασκευή 20 Μαΐου 2016

Αλέξη εσύ Superstar

Λοιπόν αυτό το άρθρο θα το απολαύσω. Ξεκινάμε!
Σας έχω μερικά ερωτήματα.
Σε ποια χώρα ψηφίζουν μόνο αυτούς που λένε εξόφθαλμα ψέματα; Στην ΕΛΛΑΔΑΡΑ!
Σε ποια χώρα ψηφίσαν τον Τσίπρα για να σκίσει-καταργήσει-καταγγείλει το μνημόνιο και τον ξαναψήφισαν όταν τους ρώτησε αν λένε όχι στο μνημόνιο; Στην ΕΛΛΑΔΑΡΑ!
Σε ποια χώρα αφού οι πολίτες ψήφισαν μέσω δημοψηφίσματος όχι στο μνημόνιο, ο Τσίπρας πήγε και υπέγραψε ένα χειρότερο; Στην ΕΛΛΑΔΑΡΑ!
Σε ποια χώρα μετά από αυτή την υπογραφή οι πολίτες πήγαν και ξαναψήφισαν τον Τσίπρα; Στην ΕΛΛΑΔΑΡΑ!
Σε ποια χώρα οι πολίτες είναι άξιοι της μοίρας τους; Στην ΕΛΛΑΔΑΡΑ!
Και ποιος είναι ο μεγαλύτερος μάγκας όλων; O Τσίπρας φυσικά....
Συμφωνείς Αλέξη;

Διαφωνείτε στο ότι είναι ο μεγαλύτερος μάγκας όλων; Προφανώς θα είστε γερμανοτσολιάδες, προδότες, προσκυνημένοι, πηλιογούσηδες αλλά τι να κάνω πρέπει να ασχοληθώ και με εσάς, για να καταλάβετε τι πρωθυπουργό έχετε αχάριστοι!

1) Είπε ότι θα καταργήσει το μνημόνιο με ένα νόμο και σε ένα άρθρο και ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Πάνος Καμμένος έλεγε ότι ούτε νεκρός δε θα συνεργαστεί με όποιον ψήφισε μνημόνιο : Υπέγραψαν το 3ο μνημόνιο και τώρα συζητάνε τις λεπτομέρειες για το 4ο.(Δεν κάνω πλάκα ο λεγόμενος κόφτης ορίζεται ως συμπληρωματικό μνημόνιο)
2) Είπε ότι θα καταργήσει τον αντισυνταγματικό νόμο ΕΝΦΙΑ και ο Καμμένος καλούσε τον κόσμο να μην τον πληρώσει και προσέφερε δικηγόρο από το κόμμα του σε όσους δεν πλήρωναν για προστασία: Μειώνουν το αφορολόγητο από τα 300.000 στα 200.000 ευρώ, τον αυξάνουν κατά 25% για όσους έχουν ακίνητο άνω των 200.000 ευρώ και για όσους έχουν ακίνητο άνω των 300.000 αυξάνεται ο φόρος έως και 200% !!!!!
3) Κατηγορούσε τους προκατόχους του για ξεπούλημα και μετατροπή της Ελλάδας σε αποικιακό κράτος μετά από κάθε ιδιωτικοποίηση : Όχι μόνο ιδιωτικοποίησε τον ΟΛΠ και τα αεροδρόμια αλλά τώρα θα ψηφίσει το ενιαίο ταμείο αποκρατικοποιήσεων όπου θα μπει εκεί το σύνολο της δημόσιας περιουσίας (ακόμα και το κτίριο της βουλής, ακόμα και το γήπεδο του ΟΑΚΑ) εκτός από τους αρχαιολογικούς χώρους και τα δάση αλλά προσέξτε! πρόεδρος αυτού του ταμείου θα διορίζεται από τους δανειστές και για την τυχούσα ιδιωτικοποίηση ΔΕ ΘΑ ΕΡΩΤΑΤΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.(τάδε έφη Νταισελμπλουμ)
Hint 1: Ο Δρίτσας είναι ο άνθρωπος που έκανε πολιτική καριέρα κατά της ιδιωτικοποίησης του λιμανιού του Πειραιά. Τώρα είναι ο υπουργός ναυτιλίας που υπέγραψε τη σύμβαση ιδιωτικοποίησης με την COSCO. Μάλιστα δήλωσε ότι πλέον κάθε πρωί πολεμάει με τον καθρέφτη του για το λιμάνι (Μη γελάτε είναι αληθινή δήλωση).
4) Στο προεκλογικό σποτ του ΣΥΡΙΖΑ για το δημοψήφισμα αναφερόταν η φράση ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΟ 23% ΦΠΑ : Τώρα από 13% τον πήγαν 23% και τώρα ψηφίζουν να πάει 24%.
5)

Το είδατε; Ωραία. Τώρα όχι μόνο κόβει το ΕΚΑΣ αλλά το ζητάει αναδρομικά για τους προηγούμενους 5 μήνες.
Hint 2: Το ΕΚΑΣ το παίρνουν μόνο οι συνταξιούχοι κάτω των 700 ευρώ. Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Καρακώστα, δήλωσε ότι τους το παίρνουν αναδρομικά γιατί είναι φοροφυγάδες.
6) Εννοείται δεν ξεχνάμε τα μυθικά "επαναφορά 13ης σύνταξης, παράλληλο πρόγραμμα με το μνημόνιο, κατώτατος μισθός στα 759 ευρώ" και πολλά ακόμα.
7) Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΔΗΛΩΣΗ ΟΛΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΜΑΣ
"Αν είναι για κωλοτούμπες και υποχωρήσεις εξεφτελισμού, υπάρχουν άλλοι να το κάνουν, εγώ δε μπορώ να το κάνω". Δε σχολιάζω τίποτα.

Αρκετά όμως με τον Τσίπρα και τον Καμμένο, πάμε να δούμε λίγο και τα μέλη της κυβέρνησης για να καταλάβετε ότι δεν είναι άξια μόνο οι ηγεσία αλλά και τα στελέχη της.
1) "O λόγος μας είναι συμβόλαιο, δε θα μειωθεί το αφορολόγητο κάτω από τις 9000 ευρώ" (Τσακαλώτος) : Στη 1 το πρωί το έφτασε 8.636. Υπουργός Οικονομικών
2) "Το όχι θέλει ήρωες το ναι θέλει προδότες καιρός να ξεχωρίσουνε τα αγρίμια απ' τις κότες". (Πολάκης πριν το δημοψήφισμα). Ψήφισε μνημόνιο, πήρε υπουργική θέση και αυτή τη στιγμή μπλοκάροντας με παράνομο τρόπο τη διαδικασία πρόσληψης γιατρών και νοσηλευτών του ΚΕΕΛΠΝΟ, υπάρχουν 70 κρεβάτια εντατικής θεραπείας λιγότερα. Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας.
3) "Ναι στο δημοψήφισμα σημαίνει μνημόνιο και λιτότητα". (Φίλης και Κατρούγκαλος). Αμφότεροι ψήφισαν το μνημόνιο έκατσαν στις υπουργικές καρέκλες και πήγαν τους φόρους στον τομέα τους στα ουράνια (πραγματικά για να σας αναλύσω μόνο αυτοί οι δύο τι έχουν κάνει μέχρι τώρα, πρέπει να διαβάζετε ώρες) Υπουργός Παιδείας και Εργασίας αντίστοιχα.
4) "Μέχρι και capital control επιβάλλαμε ως έσχατο διαπραγματευτικό μέσο". (Βούτσης) Τα capital control ισχύουν μέχρι σήμερα, έχουν ταλαιπωρήσει και πιέσει αφάνταστα την παρακμάζουσα ελληνική αγορά αλλά και τους ίδιους τους Έλληνες. Όχι όλους όμως, καθώς Σταθάκης, Τσακαλώτος, Φωτίου, Παπαδημούλης και πολλά ακόμα μέλη της κυβέρνησης έχουν τα λεφτά τους σε τράπεζες του εξωτερικού. Πρόεδρος της Βουλής.
Μιλάμε για θεούς όχι αστεία. Σας τους έχω και σε βίντεο



Αλλά πέρα από την πλάκα. Τι πολιτική αναισχυντία είναι αυτή; Δε λέω γλυκιά η θέση του υπουργού αλλά πόσο ξεφτίλα να γίνεις για να κρατήσεις μια καρέκλα;  Μισή σπιθαμή αριστερής ιδεολογίας να είχαν έπρεπε να τα αφήσουν και να φύγουν, να πουν, δε μπορούμε να ψηφίσουμε τέτοια πράγματα εμείς. Δε μπορούμε, ότι λέγαμε μια ολόκληρη ζωή να το πετάξουμε στα σκουπίδια και να κοροϊδέψουμε όσους μας εμπιστεύτηκαν. Δε γίνεται να αποκαλούμαστε 50 χρόνια κομμουνιστές και να εφαρμόσουμε τις πιο φιλελεύθερες πολιτικές. Δεν επιτρέπεται να προσδιοριζόμαστε ως "πρώτη φορά αριστερά" και "κυβέρνηση κοινωνικής σωτηρίας" και να ζητάμε αναδρομικά το ΕΚΑΣ 5 μηνών από άπορους ανθρώπους. Ή τουλάχιστον αφού τα ξένα μέσα μας ανακήρυξαν τη χειρότερη κυβέρνηση όλων των κρατών όλων των εποχών (σε σχέση ζημίας με συνάρτηση τον χρόνο), αφού το πανεπιστήμιο Harvard μας έδωσε βραβείο χειρότερης διαπραγμάτευσης στον πλανήτη για το έτος 2015, αφού στις δημοσκοπήσεις το 90% των πολιτών λέει ότι τα πράγματα πάνε χειρότερα από πέρυσι, ας μην είμαστε τόσο προκλητικοί, ας κατεβάσουμε τόνους. Ε και εγώ γράφω τώρα αυτό και ο Καμμένος δήλωσε πριν μερικές μέρες ότι η Ελλάδα βγαίνει από την κρίση. Τι να πεις.
Το πάθος από ότι φαίνεται για την εξουσία υπερνικάει κάθε υποψία ιδεολογίας. Και οι λέξεις ντροπή και φιλότιμο μάλλον λείπουν από το λεξικό των κυβερνώντων μας.
Ίδωμεν....

ΥΓ 1: Όπως καταλαβαίνετε για να απαριθμήσω όλα τα ανεκδιήγητα που έχουν ειπωθεί ήθελα άλλα 5 άρθρα, οπότε προτίμησα να επιλέξω τα τρανταχτότερα ψεύδη.

ΥΓ 2: Όλοι εσείς οι αγανακτισμένοι που κλείνατε κάθε δεύτερη μέρα το κέντρο της Αθήνας και οδηγήσατε στο να έχουμε παγκόσμιο ρεκόρ διαδηλώσεων στην Ελλάδα σε 3 χρόνια (2011-2014 περίπου 6400 διαδηλώσεις), που είστε τώρα ; Τώρα οι φόροι είναι καλοί ε; Τώρα που είναι ο Τσίπρας από πάνω κύριε Βαξεβάνη και κύριε Χριστοφορίδη το μνημόνιο είναι αριστερό οπότε όλα μια χαρά ε;  Η κυβέρνηση ψηφίζει το χειρότερο και επαχθέστερο μνημόνιο όλων (όχι μόνο λόγω αυτών που επιβάλλει αλλά και επειδή έρχεται κατευθείαν μετά τα 2 προηγούμενα) και στην Ελλάδα δεν κουνιέται φύλο, όλα πάνε μια χαρά. Αχ ρε ελληνικέ λαέ, πόσα να αντέξεις ακόμα. Αλλά τα θες και τα παθαίνεις.



Επιμέλεια: Λάμπρος Αναστασό

1 σχόλιο:

Ονοματεπώνυμο

το σχόλιό σας